M6 Čapljina-Stolac

Između Čapljine i Stoca poginuo 62-godišnjak

Vijesti / Crna Kronika | 12. 12. 2016. u 10:33 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog prometne nesreće na magistralnoj cesti M-6 Čapljina - Stolac promet je bio potpuno obustavljen do završetka policijskog očevida.

Bljesak.info doznaje kako su na terenu bili pripadnici Policijske uprave Čapljina, a intervenirala je i hitna pomoć Doma zdravlja Čapljina.

U 9:45 sati između Stoca i Čapljine, u mjestu Bobanovo selo dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

Kako je priopćeno iz MUP-a HNŽ, došlo je do sudara teretnog motornog vozila Mercedes za čijim upravljačem bio M.M. i osobnog vozila Citroen kojim je upravljao Z.G. (1954.).

Na mjestu nesreće od zadobivenih ozljeda smrtno je stradao Z.G. (1954.) koji je rođen u Kaknju, a bio je nastanjen u Bobanovom selu. Očevid su uradili službenici PU Čapljina.

Prema riječima dežurnog tužitelja za Bljesak.info oba vozila su se kretala u istom smjeru. Mercedes je vršio usporavanje i isključivanje s glavne ceste, dok je u tom trenutku Citroen dolazio sa stražnje strane i zabio se u teretno vozilo ispred sebe.

Kopirati
Drag cursor here to close