Direktan sudar

Jedna osoba ozlijeđena u prometnoj kod Mostara

Vozač putničkog automobila koji je dolazio iz smjera Blagaja nije se htio zaustaviti i direktno udario u putnički automobil koji je dolazio iz suprotnog smjera,
Vijesti / Crna Kronika | 23. 12. 2021. u 08:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Avaz / Jedna osoba ozlijeđena u prometnoj kod Mostara

Jedna osoba je ozlijeđena u prometnoj nesreći koji se dogodio sinoć na južnom izlazu iz Mostara nedaleko od skretanja za cestu prema Blagaju i Nevesinju.

Kako saznaje Avaz, na cesti je u kvaru ostalo vozilo s dizalicom mostarske građevinske firme, a vozač i njegov radni kolega su o tome odmah obavijestili policiju te su do njihovog dolaska regulirali promet s obzirom na to da je jedna traka bila slobodna.

Međutim, u jednom trenutku vozač putničkog automobila koji je dolazio iz smjera Blagaja nije se htio zaustaviti i, praktično, u zadnji trenutak vozač dizalice izbjegao je da ga obori dok je stajao na cesti. Kako je iz suprotnog smjera dolazio drugi putnički automobil došlo je do direktnog sudara.

Foto:Avaz / Jedna osoba ozlijeđena u prometnoj kod Mostara

Promet je na tom dijelu bio više od sat obustavljen te su vozila preusmjeravana drugim pravcima kroz prigradska naselja Kočine i Opine. Zbog radova na kolektorskoj mreži u Opinama, automobili su se na magistralnu cestu M-17 morali priključivati kroz uski podvožnjak što je dovelo do ogromnih gužvi i zastoja.

Promet je normaliziran u 19:15 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close