Teška krađa

Kaznene prijave zbog krađe automobila u Mostaru

Vijesti / Crna Kronika | 08. 12. 2015. u 08:51 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

PU Mostar podnijela je Izvještaj o izvršenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu u Mostaru, protiv Marijana Perkovića rođenog 23.09.1976. godine u Livnu, stalno nastanjen u Sarajevu i Željka Ravlića rođenog 31.01.1981. godine u Mostaru, stalno nastanjen u Mostaru, zbog osnovane sumnje da su izvršili kazneno djelo 'Teška krađa' iz čl. 287. st. 1. Kaznenog zakona FBiH, navodi se iz MUP-a HNŽ.

Za Marijana Perkovića i Željka Ravlića postoji osnovana sumnja da su dana 30./31.10.2015.godine, ukrali motorno vozilo VW Golf II koje je bilo parkirano u Zagrebačkoj ulici u Mostaru.

Policijski službenici PU Mostar su dana 31.11.2015. godine locirali osumnjičene sa predmetnim vozilom na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Zalik, te iste lišili slobode i priveli u PU Mostar.

Nakon provedene kriminalističke istrage jedan od osumnjičenih je priznao izvršenje kaznenog djela, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Podsjetit ćemo da je za spomenutim Golfom i osobama izvršena potjera mostarskim ulicama. Na kraju su Perković i Ravlić izazvali prometnu nesreću u Zaliku gdje su udarili u automobil Mercedes, a nakon toga dali su se u bijeg. Tom prilikom jedan od njih je svladan, a drugi je pobjegao.

Kopirati
Drag cursor here to close