Nesreća

Kod Gruda poginuo mlađi motociklist

Vijesti / Crna Kronika | 16. 05. 2016. u 16:51 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U popodnevnim satima u Drinovcima, na području općine Grude dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je život izgubila jedna muška osoba.

Kako Bljesak.info neslužbeno saznaje, u prometnoj nesreći život je izgubio stariji maloljetnik koji je upravljao motociklom. Kako je priopćeno iz MUP-a ŽZH poginuo je S.V. (1999.) sa šireg područja općine Grude.

Iako mu je ubrzo ukazana liječnička pomoć, preminuo je od zadobivenih ozljeda.

Dežurni županijski tužitelj je za Bljesak.info potvrdio da se prometna nesreća dogodila oko 16:30 sati, te je on zajedno sa službenicima PU Grude obavio očevid na mjestu događaja.

"Riječ je o starijem maloljetniku, odnosno mladiću koji je 1999. godište i vjerojatno se radi o slijetanju motocikla s ceste. Ne bih ništa prejudicirao o okolnostima nesreće prije završetka istrage", rekao je tužitelj za Bljesak.info.

Mladić je bio sam na motociklu, te nije bilo drugih sudionika ove prometne nesreće. Stradali maloljetnik je upravljao je motociklom marke Aprilia tip Leonardo njemačkih registarskih oznaka, koji je upravljajući istim, izgubio kontrolu nad motociklom, udario u metalni odbojnik pored ceste, sletio s ceste, te od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći preminuo na mjestu događaja.

Podsjetit ćemo kako je u noći sa subote na nedjelju došlo do prometne nesreće u Ljubuškom kada je život izgubio 47-godišnji A.K., bivši predsjednik Moto kluba 'Bigeste'.

Kopirati
Drag cursor here to close