Snimao je jurnjavu

Kombinacija brze vožnje i uporabe mobitela završila tragično

Kako doznaje Index, Zdjelar je od ranije poznat policiji zbog prometnih prekršaja te mu ovo nije prva prometna nesreća koju je uzrokovao. Nažalost, ova je koštala života i njega i njegovu suprugu, a dvogodišnje dijete je ostalo siroče.
Vijesti / Crna Kronika | 01. 06. 2024. u 13:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska policija je objavila kako je u petak na autocesti između Okučana i Novske došlo do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, dok je dvogodišnje dijete s teškim ozljedama prebačeno u Zagreb.

Do nesreće je došlo kada je 24-godišnjak upravljajući automobilom novogradiških oznaka u smjeru Novske, udario u stražnju stranu kamiona BiH nacionalnih oznaka koji se kretao ispred njega u istome smjeru. Na mjestu događaja vozač i 20-godišnjakinja su smrtno stradali.

Dijete koje je bilo u automobilu prvo je prevezeno u novogradišku bolnicu, a zbog težine ozljeda prebačeno je u Zagreb.

Kako doznaje 24sata, dijete je stabilno. Muškarac E.Z. koji je vozio objavljivao je na društvenim mrežama videozapise svoje vožnje. Neslužbeno doznaje 24sata da je jedna od snimki objavljena na dan nesreće. Na njoj se vidi da je vozio i 200 km/h.

Iz više izvora je hrvatskim medijima potvrđena informacija kako je 24-godišnjak već imao prometnu nesreću.

Riječ je o nesreći do koje je 2019. godine došlo u mjestu Kovačevac kod Nove Gradiške.

Tada je kao vozač kombija izgubio nadzor nad vozilom, te je nekontrolirano prešao na drugu stranu ceste i udario u betonski most. Kako se tada doznalo u nesreći je osim sada poginulog muškarca, tada stradala i njegova trudna supruga rođena 2001. godine.

Nakon što je trudnica tada stabilizirana u novogradiškoj bolnici, hitno je prevezena u Zagreb na daljnje liječenje. Ipak, doktori je nisu uspjeli spasiti, pa je od posljedica nesreće preminula.

24sata neslužbeno doznaje kako je baka trudnice vidjela ozlijeđenu unuku kako leži na cesti te he preminula od šoka.

Novinari su također doznali i kako 24-godišnjak, osim ove prometne nesreće u Kovačevcu, nije imao težih prekršaja, pa nije bilo niti razloga da mu policija oduzme automobil.

Kopirati
Drag cursor here to close