Tjeralica

Livno: Počinitelj trostrukog ubojstva još uvijek u bijegu

Vijesti / Crna Kronika | 31. 10. 2015. u 14:19 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegbosanske županije izdalo je tjeralicu za Antom Ničom (35), osumnjičenim da je u obiteljskoj kući u selu Veliki Kablići kod Livna nožem ubio majku i snahu, te teško ranio brata koji je od ozljeda preminuo na putu do bolnice.

"Ako građani imaju bilo kakvu informaciju u vezi sa osumnjičenim neka se jave na broj 122 ili na 034 203 673", navodi se u tjeralici. Niče je majku (66) usmrtio na katu obiteljske kuće u kojoj je s njom živio.

Gluhonijemi brat (46) i njegova supruga (44) u to vrijeme bili su u kupovini, a kada su se vratili u prizemlje, u kojem su stanovali, na njih je nasrnuo Anto.

Mještani svjedoče da je i ranije premlaćivao majku, a posljednji put je viđen na obližnjoj benzinskoj crpki. Niče je prekjučer izašao iz jednomjesečnog pritvora u Kazneno-popravnom domu Mostar u kome je bio zbog nasilja u obitelji, odnosno napada na majku.

Nakon ovog stravičnog zločina, napolju je ostavio svoje krvave tenisice, čarape i košulju te pobjegao, a potraga za njim još traje. Policija u Livnu je o svemu obaviještena u u petak u 21:40 sati, prenosi Srna.

Kopirati
Drag cursor here to close