Teška nesreća

M-17 Papratnica: Sedmero ozlijeđenih, od toga troje teško

Ozlijeđeni su kolima Hitne pomoći prevezeni u Dom zdravlja Žepče i Kantonalnu bolnicu u Zenici, u koju su naknadno prevezeni svi ozlijeđeni.
Vijesti / Crna Kronika | 29. 07. 2024. u 18:18 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''U prometnoj nezgodi koja se oko 14.30 sati dogodila na magistralnom putu M-17 u mjestu Papratnica, Općina Žepče, ozlijeđeno je ukupno sedam osoba, od kojih su tri zadobile teške tjelesne ozljede'', kazao je u izjavi za Fenu dežurni u Operativnom centru Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

''U nezgodi su sudjelovala dva putnička motorna vozila, marke Audi i Opel, a prvobitno smo imali informaciju da je ozlijeđeno pet osoba. Naknadno su prijavljene ozljede kod još dvije osobe pa je ukupan bilans ove nezgode sedam ozlijeđenih osoba'', kazao je.

Ozlijeđeni su kolima Hitne pomoći prevezeni u Dom zdravlja Žepče i Kantonalnu bolnicu u Zenici, u koju su naknadno prevezeni svi ozlijeđeni. Utvrđeno je da su tri osobe zadobile teške tjelesne povrede.

''Promet na toj dionici puta bio je u potpunosti obustavljen sve do 16.30 sati'', kazao je dežurni službenik Operativnog centra Uprave policije MUP-a ZDK, koji je napomenuo kako su se u tom periodu stvorile velike kolone vozila te se još uvijek sporije odvija promet na M-17 kod Žepča.

Uviđaj su obavili pripadnici Policijske stanice Žepče.

 

Kopirati
Drag cursor here to close