Drama na ulicama

Mostar: Nakon sudara s policijom, dao se u bijeg

Vijesti / Crna Kronika | 04. 09. 2016. u 07:09 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru se u subotu navečer odvijala prava drama, saznaje Bljesak.info iz MUP-a HNŽ. U Ulici Mehe Tase došlo je do sudara između kombi vozila kojeg koristi Jedinica operativne podrške (JOP - specijalci), te vozila BMW kojeg koristi osoba inicijala A.K. Nakon sudara A.K. se udaljio sa mjesta događaja.

Incident se dogodio oko 23:30 sati kada je A.K. sa BMW-om doživio sudar sa policijskim kombijem, a potom se udaljio s mjesta nesreće, dok se u potjeru za njim uključilo nekoliko policijskih patrola.

Nešto kasnije vozilo je pronađeno napušteno u blizini TC 'Bingo' kod Bafo naselja. Policijski službenici i dalje tragaju za A.K., dok u ovom incidentu nije bilo ozlijeđenih.

Inače, A.K. je od ranije poznat službenicima policije po vršenju različitih nedjela. U svibnju ove godine je napao policajca koji tada nije bio na dužnosti, a sve zbog nesporazuma u prometu.

 

Kako Bljesak.info saznaje, osoba A.K. se tijekom nedjelje u pratnji odvjetnika pojavila u Policijskoj upravi Mostar, te je ta osoba dala iskaz.

Navodi se kako je tijekom sinoćnjeg incidenta došlo i do upotrebe vatrenog oružja, ali na sreću nije bilo ozlijeđenih. A.K. je, kako se navodi, u strahu za svoj život bio primoran pobjeći od policije.

U informaciji se navodi kako je policija upotrijebila vatreno oružje, te je ispaljeno nekoliko hitaca u smjeru A.K. Prema navodima oštećenog, policija se kombijem zabila u njegov BMW, nakon čega je uslijedio bijeg i potjera.

 

Kopirati
Drag cursor here to close