Napad na igralištu

Mostar: Napad u Opinama, ozlijeđena dva 19-godišnjaka i 15-godišnjak

Tri nepoznate muške osobe, napale su tri mlađe muške osobe u parku u naselju Opine.
Vijesti / Crna Kronika | 15. 08. 2024. u 15:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri mlađe muške osobe, od kojih je jedna maloljetna, su ozlijeđene u parku u naselju Opine, nakon što su fizički napadnuti od strane tri nepoznate muške osobe, potvrđeno je za Bljesak.info iz MUP-a HNŽ-a.

Policija je sinoć u 23:30 sati, na broj 122, dobila dojavu o tome da su u parku u naselju Opine fizički napadnute tri osobe, jedna malodobna dvije punoljetne.

Kako su nam potvrdili, lake tjelesne ozljede su zadobili E. M. (2005.), A.L. (2005.), te maloljetni T. N. (2009.) o čijem se stanju dežurni liječnik nije mogao izjasniti. Svi ozlijeđeni su iz Mostara.

Pema kazivanju majke jednog od dječaka koji je bio na mjestu događaja, djeca su igrala karte u parku, a pored njih su u jednom trenutku prošla dva zatamnjena automobila, koja su se okrenula na obližnjem okretištu, te se u povratku zaustavili pored njih.

Majka je za Mostarski.ba rekla kako je iz automobila izašlo 10 maskiranih osoba s palicama, te da tri dječaka, koji nisu uspjela pobjeći, zadobila ozljede. U izjavi je navela kako to nije prvi put da se događaju ovakvi napadi, te inicira da su napad izvršile navijačke skupine.

Iz Operativnog centra MUP-a HNŽ-a nam je rečeno kako nema indicija da se radi o navijačkim skupinama, a u prijavi koja im je dostupna nisu spoimnjani navijački rekviziti. 

Podsjetimo, u Mostaru se jutros dogodio još jedan incident. U ranim jutarnjim satima, po riječima očevidaca dogodio se incident na vrhu Ulice kralja Tomislava, a kako su nam javili na vrhu Avenije jutros između 4 i 5 sati došlo je do tučnjave skupine muških osoba.

Bonus video:

Video: Glazbenik koji pjeva na 43 jezika - Marko Govorčin | Podcast Imam Ideju, Ep. 76. - Bljesak
Kopirati
Drag cursor here to close