Novac, novac

Mostar: Opljačkane dvije trgovine i dvoje prolaznika

Vijesti / Crna Kronika | 25. 09. 2015. u 10:40 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija u HNŽ zabilježila je nekoliko krađi u posljednjih 24 sata, a pričinjena šteta je značajna.

Prema informacijama iz MUP-a HNŽ u četvrtak u 6:40 sati uposlenik zaštitarske agencije Elite obavijestio je policiju da je izvršena provala u poslovnicu kladionice 'Sport plus'. Iz poslovnice je otuđeno pet plasma televizora.

U četvrtak oko 16 sati policijskim službenicima obratila se državljanka Japana, Noda Reiko koja je prijavila kako joj je nepoznata osoba iz ruksaka otuđila novčanik u kojem je bila putovnica, bankovne kartice, te novčani iznos od oko 300 dolara, 300 eura i oko 15 000 jena.

Novčanik joj je otuđen dok se kretala u grupi turista između Franjevačke i Onešćukove ulice.

Policijskim službenicima u Sjevernom logoru se protekle noći oko 1:30 sati obratio Elis O. (1989.) koji je prijavio nepoznatu žensku osobu kako mu je otuđila novčani iznos između 5000 i 6000 KM.

Jutros oko 4 sata izvršena je provala u poslovnicu trgovine 'Konzum' koja se nalazi u Ulici maršala Tita, prekoputa Higijenskog zavoda. Nije poznato što je otuđeno iz unutrašnjosti objekta. Također prije dvije večeri izvršena je provala u poslovnicu trgovine 'Amko' na Tekiji. Iz objekta je otuđena velika količina cigareta. Ovo je bio tko zna koji put po redu da je na meti pljačkaša ova trgovina.

Kopirati
Drag cursor here to close