Vikend pljačke

Mostar: Opljačkane štala i kladionica

Vijesti / Crna Kronika | 10. 10. 2016. u 09:43 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

MUP HNŽ-a u biltenu je u protekla tri dana izdvojio je nekoliko događanja, među kojima su krađe novčanika, provale u kladionicu i štalu.

Naime, 07. listopada 2016. godine u PP Mostar Centar je prijavila R.Z. da joj je iz krojačkog salona 'Deko-Ram', u ul. M. Tita, od strane tri mlađe muške osobe romske nacionalnosti, otuđen novčanik s novcem.

Dan kasnije u PP Mostar Centar je prijavila S.S. iz Mostara da joj je od strane nn počinitelja, na tržnici u Vrapčićima, otuđen novčanik s novcem i osobnim dokumentima.

Policijska postaja Mostar Centar je prijavio S.P. iz Mostara da mu je izvršene provala u štalu, u naselju Troskote. Patrola policije je utvrdila da su od strane nn počinitelja odvaljene daske na prozoru, te da su iz unutrašnjosti otuđeni agregat, stroj za varenje, bušilica, hidropak, ubodna pila i sitni alat.

U nedjelju oko 17.00 sati, u PP Mostar Centar prijavljena pljačka u kladionici.

Uposlenica SK 'Pet plus' u ul. M. Tita, prijavila je da je opljačkana od strane nn osoba. Na lice mjesta upućena je patrola policije koja je utvrdila da su dvije nn maskirane osobe, uz prijetnju nožem, od iste otuđili određenu količinu novca.

Sa svim djelima upoznat je odjel kriminalističke policije.

Inače, proteklog vikenda od 07. do 10.10.2016. godine iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 12 prijava i to devet na području Mostara, jedna na području Čitluka, jedna na području Konjica i jedna na području Čapljine.

Kopirati
Drag cursor here to close