MUP

Mostar: Priveden jer je krao cigarete po kioscima

Vijesti / Crna Kronika | 17. 03. 2016. u 08:27 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru je u srijedu slobode lišena osoba L.K. (1953) zbog osnovane sumnje da je na lokalitetu grada izvršio više krađa tako što je na prevaru od prodavačica u kiosku otuđivao cigarete.

Istog dana iz podruma u Rodočkoj ulici otuđene tri TV plazme, dvije marke LG i jedna marke Phillips. U Čapljini je pak prijavljena krađa motorne pile marke stihl 25.

PS Čapljina O.Š. nastanjen u Kočine-Masline, općina Mostar, je prijavio da su tijekom rata iz obiteljske kuće u mjestu Opličići, općina Čapljina nestali lovačka puška marke Simson Suhl, pištolj marke CZ, te Oružni listovi za navedeno oružje na ime njegovog oca M.Š. Poduzete potrebne mjere.

Za protekla 24 sata (16/17.3.2016.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 6 prijava; na području Mostara 3, na području Konjica 2 i na području Čapljine 1.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su 3 prekršaja, svi na području Mostara.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 7 prometnih nesreća; na području Mostara 5, na području Neuma 1 i na području Konjica 1. Nije bilo ozlijeđenih osoba.

 

Kopirati
Drag cursor here to close