Propust i bijeg

Mostar - udarena biciklistkinja, automobil pobjegao s mjesta nezgode

Oštećena biciklistkinja se nada kako će krivac za nesreću biti sankcioniran.
Vijesti / Crna Kronika | 01. 07. 2024. u 14:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Biciklistkinja E.A. je u četvrtak zadobila ozljede prelazeći preko pješačkog prijelaza na biciklu, a automobil koji ju je udario, kako tvrdi oštećena je pobjegao.

E.A. se javila našoj redakciji žaleći se na postupanja liječnika i policije, govoreći o nesreći, koja se dogodila 25. lipnja na pješačkom prijelazu kod Centrum pumpe u naselju Centar 2 u Mostaru u 23 sata.

''Ni hitna nije zvala policiju, a po zakonu su morali. I u tom propustu cura koja me je udarila je uspjela pobjeći'', ispričala je E.A. navodeći da je ona osobno prijavila nezgodu dok je bila na CUM-u dva ujutro.

''Doktorica mi nije ni ranu očistila. Samo me slikali i ostavili onako. Čak mi policajac govori imamo mnogo dojava, lažu da ih je auto udarilo. Sreća neki momci sjedili ondje i vidjeli pa su dali izjave šta je bilo. Nisam sreća ništa slomila, ali boli me sve. Glava, vrat, leđa, sve. Policajac koji je došao na očevid je bio jako drzak prema meni i tu noć i kada sam došla tražiti službenu zabilješku, kaže bit će gotova za 15 dana. A kako vratiti kamere nakon 15 dana?'', upitala je oštećena, u nadi da će krivac za nesreću biti sankcioniran. 

Inače, na stranicama MUP-a HNŽ-a iz oblasti sigurnosti prometa za 25./26. lipanj zabilježeno je osam prometnih nezgoda u županiji, a tri na području Mostara.

 

Kopirati
Drag cursor here to close