Uhvaćeni, pa pušteni

Mostar: Udružili se, pa krali po Zaliku i Bijelom brijegu

Vijesti / Crna Kronika | 05. 01. 2015. u 14:46 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici PU Mostar u petak navečer su priveli dvije osobe zbog krađe. Naime, kako je za Bljesak.info priopćeno iz MUP-a HNŽ S. Marić je prijavio kako je primjetio dvije njemu nepoznate osobe ispred obiteljske kuće u Ulici Muje Pašića.

Kada je izašao iz kuće, a do dolaska policije, tada nepoznate osobe su se udaljile u nepoznatom smjeru. Na osnovu iskaza prijavitelja, otuđena je određena količina alata.

Pretragom terena, policija je pronašla dvije osobe za koje se sumnja da su sudjelovale u krađi, a radi se o E. Pilavu i A. Toporanu koji su od ranije poznati policiji po činjenju različitih kaznenih djela.

Pronađen je i automobil Mercedes kojega koristi A. Toporan, a u unutrašnjosti je pronađen ukradeni alat, različite vrste cijevi i sl. Neslužbeno saznajemo da su ove dvije osobe tu noć osim u Zaliku 'operirale' i u naselju Bijeli brijeg.

Inače, Toporan i njegov Mercedes su 'poznati' po potjeri kada je u automobilu prevozio duhan, te je prilikom bježanja od policije počinio i niz drugih prekršaja, a prilikom zaustavljanja u naselju Brankovac, oštetio je i dva automobila.

Pilav je policiji poznat po vršenju niza kaznenih djela. Jedno u nizu takvih djela je i nanošenje teških tjelesnih ozljeda u naselju Tekija u kolovozu 2014.

Kopirati
Drag cursor here to close