Kradljivci automobila

Mostar: Uhićeni Sarajlija i Zeničanin, pronađene puške, gumene rukavice, lomač auto brava...

Dvije osobe uhićene su u Mostaru. Pronađene su oružje i alati za provale. Jedna osoba prebačena je u KPZ Tuzla.
Vijesti / Crna Kronika | 18. 09. 2024. u 11:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvije osobe uhićene su u Mostaru. Na stranici Ministarstva umutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije objavljeno je kako su 16. rujna 2024. godine u 11.00 sati, policijski službenici Sektora kriminalističke policije Odjela za posebne namjene MUP-a HNŽ lišili slobode A.A. (1978) iz Zenice i A.M.(1983) iz Sarajeva.

''Po usmenoj naredbi Općinskog suda u Mostaru u 17,25 sati izvršen je pretres stana u Ulici dr. Ante Starčevića u Mostaru  koji su navedeni koristili zajedno s A.A. (1990) iz Zenice, a koji je lišen slobode prethodnog dana. Prilikom pretresa pronađeno je i izuzeto; dvije automatske puške sa pripadajućim okvirima i po 30-tak komada streljiva, jedan pištolj, dvije moto crne kacige, dvije kape fantomke, jedna plastična maska crne boje, OBD crne boje-skener za auto, jedan vakuum za staklo, crne gumene rukavice, lomač auto brava, razni alati za rezanje metala, dvogled, blokator signala'', navode u priopćenju MUP-a.

Pretresom vozila marke VW Golf koji koriste navedene osobe pronađene su tri metalne boce sa sadržajem neidentificirane tvari, crijevo s manometrom, četiri metalne cijevi s elektrodama za zavarivanje.

Nad navedenim osobama je urađena kriminalistička obrada, a A.A. (1978) će biti predat Sudskoj policiji radi provođenja u KPZ Tuzla.

Kopirati
Drag cursor here to close