Nesavjesni građani

Mostarski komunalni redari po zvizdanu intervenirali na Đikovini

Mostarski komunalni redari izvršili su fotografiranje stanja na licu mjesta, gdje se nalazi oveća gomila šuta i krutog materijala odbačenog nakon izvođenja građevinskih radova na preuređenju ili dogradnji nekog stambenog objekta.
Vijesti / Crna Kronika | 21. 06. 2024. u 16:09 S.G. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas oko podne, po zvizdanu, zatekli smo tim komunalnih redara Grada Mostara na intervenciji zbog odlaganja krutog otpada i šuta na nedozvoljenoj lokaciji.

Ekipa komunalnih redara Mostara, na temelju dojave građana izašla je vozilom na intervenciju u ulici Ivana Miličevića u mostarskom naselju Đikovina.

Evidencija

Tamo su evidentirali neovlašteno odlaganje krutog otpada i šuta, kojeg je neki nesavjesni građanin odložio u neposrednoj blizini kontejnera za smeće, ali na zelenoj površini, gdje to svakako nije dozvoljeno raditi.

Foto: Bljesak.info / Gomila šuta na zelenoj površini
 

Također će biti sačinjen i zapisnik kojim će se evidentirati ovo djelo.

Nakon evidentiranja djela i izrade foto dokumentacije, komunalni redari Grada Mostara po zakonu vrše novčano kažnjavanje nesavjesnih građana, a prema službenim ovlaštenjima koja imaju.

Problemi u cijelom Mostaru

Ovakve situacije nisu rijetkost u Mostaru, iako su građani više puta pozivani da ovaj tip otpada i šuta odlažu besplatno na deponiju Uborak.

Ohrabrujuće je bilo vidjeti komunalne redare Grada Mostara, kako uredno i savjesno vrše svoj posao unatoč ogromnim vrućinama koje ovih dana vladaju u Mostaru.

Ovakve probleme komunalni redari imaju na cijelom području grada Mostara u zoni njihove odgovornosti.

Još jednom apeliramo na naše sugrađane, čuvajmo naš grad, jer za nas to nitko drugi neće uraditi.

Kopirati
Drag cursor here to close