Privedene dvije osobe

U dvije akcije na području Mostara MUP HNŽ-a zaplijenio velike količine heroina speeda i marihuane

Dana 1. 7. 2024. pripadnici Odjela za posebne namjene SKP MUP HNŽ sproveli su operativnu akciju na području grada Mostara prilikom koje su lišili slobode osobu R.M. 1969. iz Čapljine za koju su ranije prikupljena saznanja da se bavi prodajom droge
Vijesti / Crna Kronika | 02. 07. 2024. u 21:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog posjedovanja i prodaje opijnih droga MUP HNŽ-a lišio je slobode dvije osobe, jednu iz Mostara i jednu iz Čapljine.

Dana 1. 7. 2024. pripadnici Odjela za posebne namjene SKP MUP HNŽ sproveli su operativnu akciju na području grada Mostara prilikom koje su lišili slobode osobu R.M. 1969. iz Čapljine za koju su ranije prikupljena saznanja da se bavi prodajom opojne droge na području grada Mostara.

Tom prilikom R.M. je dobrovoljno predao određenu količinu opojne droge koja izgledom asocira na opojnu drogu heroin koji se nalazio u PVC vrećici.

Sljedećeg dana, 2. 7. 2024. pripadnici Odjela za posebne namjene SKP MUP HNŽ-a su sproveli novu operativnu akciju na području grada Mostara prilikom koje su lišili slobode osobu N.Š. 1986. iz Mostara za koju su ranije prikupljena saznanja kako se bavi prodajom opojne droge na području garda Mostara.

Tom prilikom N.Š. je službenicima SKP-a dobrovoljno predao određenu količinu opojne droge koja izgledom asocira na opojnu drogu Speed, a radi se o 14 pakiranja, te 9 manjih PVC kesica u kojima se nalazila suha zeljasta tvar koja asocira na opojnu drogu marihuanu, a koja se nalazila u većoj PVC vrećici.

Foto: MUP HNŽ / Zaplijenjena droga u kesicama

Na osnovu Usmene naredbe Općinskog suda Mostar izvršen je pretres stana koje koristi pomenuto lice i tom prilikom je pronađena određena količina raznih vrsta opojnih droga i to: jedna veća PVC kesa s oko 276 gr bijele praškaste tvari koja asocira na opojnu drogu speed, 94 paketića od PVC folije s praškastom tvari koja asocira na opojnu drogu speed koja je bila pripremljena za prodaju, 43 paketića sa suhom zeljastom tvari koja asocira na opojnu drogu marihuana također spremljena za prodaju, te dvije vage za precizno vaganje opojne droge i dva mobilna telefona.

Predmetna osoba je lišena slobode i nad istom će biti sprovedena kriminalistička obrada, a o oba ova događaja je upoznat nadležni tužitelj Županijskog suda Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close