Ploče

Muškarac napao članove obitelji - davio ih i udarao u glavu, napao i policajce

Užas kod Ploča. Podivljali muškarac napao članove obitelji, jednog davio, drugog udario u glavu, a ozlijedio je i policajce
Vijesti / Crna Kronika | 04. 06. 2024. u 13:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija iz Dubrovnika i Ploča dovršila je kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjim muškarcem kojeg sumnjiče za niz kaznenih djela, i to pokušaj teškog ubojstva, prijetnju, pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda i napad na službenu osobu.

Sumnja se da je muškarac u nedjelju oko 19.30 ispred obiteljske kuće u mjestu Rogotin, nakon ranije prepirke, počeo vikati na članove svoje obitelji i bacati kamenje prema kući u kojoj zajedno žive, piše Telegram.

Kada je ga je jedan od članova obitelji pokušao smiriti, 36-godišnjak ga je udario u glavu. Tada je intervenirao i drugi član obitelji kojeg je osumnjičeni također fizički napao. Gušio ga je rukama oko vrata, pri čemu se napadnuti član obitelji onesvijestio.

Svim članovima obitelji osumnjičeni je muškarac u više navrata prijetio smrću.

Napao je i policijske službenike koji su pozvani na intervenciju i pritom ih lakše ozlijedio.

Ubrzo je uhićen i uz primjenu sredstava prisile doveden u prostorije policije. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 36-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.

 

Kopirati
Drag cursor here to close