Hrvatska

Muškarac poginuo, žena teško ozlijeđena - Na A-1 na zaustavnoj traci na njih naletio kamion

Utvrđeno je da vozač iz Slovenije nije vozio sredinom obilježene prometne trake i u jednom je trenutku djelomično prešao na zaustavnu kada je udario u automobil i u 68-godišnjaka koji se nalazio pored automobila kojime je prethodno upravljao.
Vijesti / Crna Kronika | 22. 08. 2024. u 12:29 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prometnu nesreću u srijedu oko 11.30 sati na 72. kilometru autoceste A-1 kod Bosiljeva u smjeru Karlovca u kojoj je smrtno stradao 68-godišnjak skrivio je prelaskom na zaustavnu traku 49-godišnji vozač kamiona iz Slovenije, izvijestila je u četvrtak karlovačka policija.

Osim što je jedna osoba poginula, 67-godišnja žena teško je ozlijeđena. Protiv vozača teretnog automobila s poluprikolicom slovenskih registracija će biti podnesena hrvatskom Državnom odvjetništvu kaznena prijava, a on će biti predan pritvorskom nadzorniku.

Očevidom na mjestu nesreće rukovodila je zamjenica županijske državne odvjetnice, izvijestila je policija.

Utvrđeno je da vozač iz Slovenije nije vozio sredinom obilježene prometne trake i u jednom je trenutku djelomično prešao na zaustavnu kada je udario u automobil zagrebačkih registracija i u 68-godišnjaka koji se nalazio pored automobila kojime je prethodno upravljao.

Uslijed tog naleta je 68-godišnjak poginuo na mjestu nesreće, a njegova teško ozlijeđena suputnica se tada nalazila u automobilu, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close