Opasnost

Na kupalištu u Čapljini pronađeno eksplozivno sredstvo

Vijesti / Crna Kronika | 07. 11. 2015. u 09:44 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na kupalištu ''Buk'' u naselju Grabovine u općini Čapljina u petak je pronađeno minsko-eskplozivno sredstvo, priopćeno je iz Operativnog centra Civilne zaštite HNŽ-a.

Nije priopćeno o kojem je sredstvu riječ, već samo da je o svemu obavješten vođa tima Mostar ''A'', kao i Menadžment tim Federalne uprave civilne zaštite Sarajevo.

U naseljenom mjestu Grabovine za Bljesak.info ističu kako ovo nije prvi put da je eksplozivno sredstvo pronađeno na ovom kupalištu te kako sumnjaju da netko namjerno ostavlja eksplozivne naprave na više lokacija.

''Ovo je četvrti put u posljednja tri mjeseca da je netko pronašao eksplozivno sredstvo na kupalištu ili njegovoj blizini. Svaki put zvali smo policiju i svaki put je pravljen zapisnik, ali do sada nije pronađen krivac'', ističe stanovnica Grabovina za Bljesak.info, koja je željela ostati anonimna.

Vrijedi istaknuti kako se na ovom kupalištu tijekom ljetne sezone dnevno okupi i više stotina kupača, među kojima su najbrojnija djeca, tako da je tragedija u više navrata izbjegnuta zahvaljujući pukoj sreći.

Zamolio bih budalu koja baca ovakve eksplozivne naprave u vodu da prestane...

Posted by Kupalište BUK Grabovine on Friday, October 9, 2015
Kopirati
Drag cursor here to close