Droga i oružje

Nakon obračuna na ulicama Mostara: Policija pretresla stan i automobil oca i sina

Djelatnici Sektora kriminalističke policije i Odjela kriminalističke policije PU Mostar su izvršili pretres stana i vozila marke BMW.
Vijesti / Crna Kronika | 14. 06. 2024. u 09:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak 13. lipnja 2024. godine, djelatnici Sektora kriminalističke policije i Odjela kriminalističke policije PU Mostar su, po pismenoj naredbi Općinskog suda u Mostaru, izvršili pretres stana i vozila marke BMW korisnika R.R. (2000).

Kako je navedeno u policijskom izvještaju, pretresom su pronađene dvije mrvilice, jedan okvir od pištolja sa 3 komada streljiva, određena količina nepoznate biljne tvari, veća količina bijele praškaste nepoznate tvari, mobiteli i novac.

Pretresom vozila marke BMW od E.R. (1970) uz potvrdu je oduzeta vojna automatska puška s okvirom u kojemu su se nalazila 23 komada streljiva, mobiteli i manja količina nepoznate biljne tvari.

Dan ranije, u srijedu 12. lipnja 2024. godine, pretresom kuće koju koristi E.R. oduzete su dvije biljke visine 61 i 74 cm, određena količina nepoznate biljne tvari, dvije ručne bombe, 15 komada streljiva za pištolj i jedan okvir od AP sa 32 komada streljiva.

Kako je navedeno u izvještaju, o svemu je upoznat nadležni tužitelj.

Podsjećamo, policijski službenici PS Mostar Centar u srijedu su u Splitskoj ulici u Mostaru, u blizini UO Tramvaj Pub, čuli galamu i primjetili dva zaustavljena vozila marke BMW kojima su prethodno upravljali otac i sin E.R. (1970.) iz Mostara i R.R. (2000.) iz Mostara.

Navedeni su, nakon što su zaustavili vozila, napali osobu na motoru D.V. (1983.), također iz Mostara.

"Tom prilikom E.R. je automatskom puškom zaustavio D.V. i udario ga njom u predio lijevog lakta u namjeri da se obračunaju, nakon čega D.V. skuterom bježi s lica mjesta i dolazi u PS Mostar Centar. Policijski službenici koji su se nalazili u blizini mjesta događaja brzo su stavili pod kontrolu E.R. i R.R., te osigurali lice mjesta do završetka očevida", priopćeno je iz županijskog MUP-a.

Kako je navedeno u ranijem policijskom priopćenju, E.R. i R.R. su lišeni slobode, a vozila su prevezena u krug PU Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close