Prodavali na području Hercegovine

Nakon privođenja zbog droge u Mostaru supružnicima oduzeto maloljetno dijete

Postupajući po pismenoj naredbi Općinskog suda Mostar izvršen je pretres stana kojeg su koristili supružnici i kojom prilikom je pronađena droga.
Vijesti / Crna Kronika | 23. 05. 2024. u 09:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Maloljetno dijete uhićenog para iz Mostara koji se bavio preprodajom droge preuzeli su i zbrinuli službenici Centra za socijalni rad Mostar.

U srijedu smo objavili kako su pripadnici Odjela za posebne namjene Sektora kriminalističke policije, Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije (MUP HNŽ) na osnovu ranije prikupljenih operativnih saznanja proveli operativnu akciju na području grada Mostara s ciljem suzbijanja trgovine i zloupotrebe opojnih droga.

Naime, policijski službenici Sektora kriminalističke policije, Odjela za posebne namjene, MUP-a HNŽ su po pismenoj naredbi Općinskog suda u Mostaru izvršili pretres stana u Ulici dr. Vjekoslava Vrančića u Mostaru.

Tom prilikom slobode su lišeni supružnici I.T. (1977) i S.T. (1989). Pretresom su pronađeni i uz potvrdu izuzeti dva mobilna telefona, odreređena količina smeđe nepoznate tvari, digitalna vaga, pribor za pakiranje i konzumiranje opojnih droga, tečni metadon, tablete.

Maloljetno dijete preuzeli su i zbrinuli službenici Centra za socijalni rad Mostar, a sa slučajem je kako se navodi u biltenu MUP-a HNŽ-a upoznat nadležni tužitelj, izvršen je očevid, te su poduzete sve potrebne mjere.

Kopirati
Drag cursor here to close