CJB Bijeljina

Nakon slavlja i svađe zapucao na benzinskoj crpki

Vijesti / Crna Kronika | 05. 10. 2015. u 21:21 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija u Bijeljini uhitila je muškarca čiji su inicijali D.S. (44) nakon pucnjave ispred benzinske crpke "Monaco", priopćeno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Nakon dojave da je nepoznata osoba protekle noći u 3:15 sati pucala iz vatrenog oružja iz automobila "Passat", policajci su na kružnom toku u ulici Stefana Dečanskog zaustavili ovo vozilo u kojem se nalazio D.S.

Prema naredbi Osnovnog suda Bijeljina, izvršen je pretres i u vozilu su pronađena dva metka, iza restorana na benziskoj crpki "Monaco" pronađena je jedna čahura, a u kamionskoj gumi policajci su pronašli i pištolj koji su izuzeli.

Tijekom očevida je utvrđeno da je do pucnjave došlo nakon tučnjave na slavlju, u restoranu benzinske crpke u Bijeljini, u kojoj su tri identificirane osobe, među kojima je bio i D.S. fizički napale slavljenika V.R. (40) iz Bijeljine.

U policijskom izvješću se navodi da su sve osobe u ovoj tučnjavi ozlijeđene i da im je ukazana pomoć u Medicinskom centru Bijeljina. Protiv D.S. će Tužiteljstvu biti podnesen izvještaj, objavila je Srna.

Kopirati
Drag cursor here to close