krvavi sukob

Nakon ubojstva državljanina BiH, izdano šest naloga za uhićenje

Vijesti / Crna Kronika | 30. 12. 2015. u 18:42 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija u Berlinu izdala je šest naloga za uhićenje osumnjičenih za krvavi napad na državljane BiH, u kojem je život izgubio Damil H. (31), a trojica ranjena.

Iako iz policije kažu da se osumnjičeni nalaze u bijegu, njihov identitet su saznali od ranjenih koji su saslušani u bolnici, a koji su prepoznali napadače. Prema prvim informacijama, i napadači su državljani BiH, piše drugačiji.ba.

Iz policije su odbili komentirati je li motiv napada rivalitet dvije suparničke obitelji, o čemu se najviše špekilura u njemačkim medijima.

Inače, policija i dalje osigurva bolničke sobe gdje su zbrinuti državljani BiH jer se strahuje da postoji mogućnost da se napadači provuku i ponovo ih napadnu.

Podsjetimo, u sukobu dvaju obitelji iz Bosne i Hercegovine, u subotu je u Berlinu ubijen 31-godišnji Damil H. Trojica muškaraca su ozbiljno ozlijeđena, ali izvan životne opasnosti.

Prema pisanju Berliner Zeitunga, navodno je riječ o sukobu romskih obitelji.

Prema prvom policijskom izvješću,  muškaraci su napadnuti dok su napuštali zgradu i ulazili u automobil. Zadobili su teške prostrijelne rane. Njemački Bild piše kako su, prema riječima svjedoka, osobe koje su pucale pobjegle u BMW-u koji je naišao na mjesto pucnjave gdje je ubrzo stiglo pet vatrogasnih vozila i tri vozila hitne pomoći. Policija je ogradila mjesto zločina, ispitali su svjedoke i uzeli otiske.

Kopirati
Drag cursor here to close