Policija istražuje

Napad na Igora Krezića u Mostaru: Napadači prepoznati

Osobe koje su u petak večer u Mostaru napale Igora Krezića, poduzetnika i osnivača tvrtke NSoft, su prepoznate.
Vijesti / Crna Kronika | 14. 09. 2024. u 09:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osobe koje su u petak večer u Mostaru napale Igora Krezića, poduzetnika i osnivača tvrtke NSoft, su prepoznate.

Objavio je to Krezić naknadno u svojoj objavi na facebook profilu, u kojoj je nakon napada ponudio i nagradu od 10.000 KM za informacije o napadaču s video snimku i fotografija.

Službenu potvrdu ove informacije, pokušali smo dobiti i u Ministarstvu unutarnjih poslova Hercegovačko – neretvanske županije, no oni još uvijek nisu mogli potvrditi da su napadači identificirani, te su naveli kako njihovi službenici rade na rasvjetljavanju ovog slučaja.

''Oko 21 sat i 10 minuta, I. K. (1986.) iz Mostara prijavio je kako su ga kod ugostiteljskog objekta u naselju Rudnik napale dvije muške nepoznate osobe dok se on nalazio u svom automobilu. Osobe su se nalazile u vozilu Golf 7, bez registracijskih oznaka, te su metalnom palicom udarile po staklu na prozoru vozačevih vrata, nakon čega ulaze u vozilo i udaljavaju se u nepoznatom smjeru'', naveli su detalje iz prijave.

Podsjećamo, Krezić je objavio snimku na kojoj se vidi presretanje njegovog automobila i izlazak osobe s kapuljačom na glavi.

"Ekipa, upravo su me napali i razbili staklo na autu, ako neko prepoznaje auto ili momka nek se javi....", stoji u poruci.

 

Kopirati
Drag cursor here to close