Iskreno i od srca

Narod doline Neretvice: Hvala svima na pomoći

Nabujale Seončica i Neretvica odnijele su najmanje 15-ak i oštetile još desetine stambenih i pomoćnih objekata, uz desetine odnesenih automobila.
Vijesti / Crna Kronika | 05. 10. 2024. u 22:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Facebook stranici Buturović Polje objavljen je post zahvale svima koji su pomogli mještanima ovog sela, ali i okolice.

''Narod doline Neretvice, nakon dvodnevne borbe za spas života i materijalnih dobara, koristi priliku da zahvali pripadnicima javnih službi, volonterima, dobrovoljcima, novinarima, sportskim klubovima, navijačkim grupama i svim ostalim koji nam pružaju podršku i pomoć u ovom teškom periodu'', navodi se u objavi.

Službene informacije kažu da je trenutni bilans dvoje stradalih, dok se još tri osobe vode kao nestale i za njima se traga.

Nabujale Seončica i Neretvica odnijele su najmanje 15-ak i oštetile još desetine stambenih i pomoćnih objekata, uz desetine odnesenih automobila.

''U Buturović-Polju i bližoj okolini situacija se koliko-toliko normalizira, ali stižu informacije o katastrofalnim klizištima u udaljenim mjestima doline Neretvice'', dodaje se.

''Sutra se javljamo s više pravovremenih informacije, uz apel svim dobrovoljcima da se pridruže akcijama čišćenja stambenih objekata i dostavljanja hrana, vode, lijekova i ostalih potrepština za naše sugrađane'', navodi Facebook stranica Buturović Polje.

Kopirati
Drag cursor here to close