Kobno pretjecanje

Našice: Poginuo 24-godišnjak, dvoje zadobilo ozljede opasne po život

Vijesti / Crna Kronika | 06. 09. 2015. u 11:28 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Portal Našice javlja o teškoj prometnoj nesreći koja se u subotu nešto prije 18 sati dogodila između mjesta Podgorača i Budimaca, život je izgubila jedna, a teško su ozlijeđene dvije osobe.

U nesreći su sudjelovala dva osobna automobila, jedno od vozila se prevrnulo nakon slijetanja s ceste pri čemu je smrtno stradao putnik. Ozlijeđeni su prevezeni u našičku i osječku bolnicu, prenosi Index.

U akciji spašavanja sudjelovali su članovi JVP i DVD Našice, a na terenu su i djelatnici policijske postaje Našice koji su obavili očevid.

Do nesreće je došlo kada je 24-godišnji hrvatski državljanin upravljao osobnim vozilom našičkih registarskih oznaka, te uslijed neprilagođene brzine, prilikom pretjecanja, izgubio nadzor nad vozilom, te udario u zadnji lijevi dio osobnog vozila koji se kretao desnom prometnom trakom.

Nakon udara, 24-godišnjak je s vozilom sletio u kanal potoka, te je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja, a putnici 20-godišnjak i 20-godišnjakinja zadobili su teške tjelesne ozljede opasne po život. Tijekom očevida u vremenu od 18:55 do 22:10 sati promet je bio zatvoren za sva vozila i odvijao se obilaznim pravcima, navedeno je iz PU Osječko baranjske županije.

Kopirati
Drag cursor here to close