Bihać

Nastavak akcije 'Koverta': Privedena jedna osoba

Vijesti / Crna Kronika | 05. 12. 2014. u 14:04 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nastavku aktivnosti u okviru predmeta kodnog naziva 'Koverta', policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u petak su pretresli dva objekta na području Bihaća u vlasništvu F.Š. Navedene aktivnosti provedene su po naredbi Županijskog suda Unsko-sanske županije u Bihaću i Županijskog tužiteljstva USŽ.

U službenim prostorijama Državne agencije za istrage i zaštitu u tijeku je saslušanje osobe inicijala F.Š. u svojstvu osumnjičene zbog postojanja osnova sumnje da je počinila kazneno djelo iz člana 342. KZ FBiH 'Organizirani kriminal', u vezi sa kaznenim djelom iz člana 380. KZ FBiH 'Primanje dara i drugih oblika koristi' i kaznenim djelom iz člana 383. KZ FBiH 'Zloupotreba položaja ili ovlaštenja'.

Iz SIPA-e podsjećaju, akcija 'Koverta', u okviru koje su do sada slobode lišene četiri osobe zbog organiziranog kriminala i koruptivnih kaznenih djela i jedna osoba zbog ometanja rada pr?vosuđa, započeta je 09.06.2014. godine. Aktivnosti na ovom predmetu se nastavljaju, a o rezultatima javnost će biti naknadno informirana, priopćeno je iz ove policijske agencije.

Kopirati
Drag cursor here to close