Izletio s ceste

Nesreća sjeverno od Mostara: Teško ozlijeđena jedna osoba

Vijesti / Crna Kronika | 13. 10. 2016. u 23:39 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna osoba teško je ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak oko 23:25 sati na magistralnoj cesti M-17, u Potocima sjeverno od Mostara.

Kako je Bljesak.info saznao na mjestu nesreće, vozač automobila Hyundai Accent (dubrovačkih oznaka) se kretao iz smjera sjevera prema Mostaru, te je u zavoju Bulajića krivina iz za sada nepoznatih razloga izgubio nadzor nad upravljačem automobila i sletio s ceste.

Automobil je probio zaštitnu ogradu, te je završio na krovu na privatnom imanju. U ovoj prometnoj nesreći intervenirali su i službenici Profesionalne vatrogasne postrojbe koji su unesrećenog izvukli iz vozila, te je hospitaliziran u mostarskoj medicinskoj ustanovi.

Bljesak.info neslužbeno saznaje da je vozač automobila M.B. (1965.) zadobio teške ozljede glave. Na cesti su ostali tragovi kočenja od oko 35 metara. Promet na magistralnoj cesti M-17 u Potocima nije bio obustavljen, a za vrijeme očevida prometovalo se usporeno.

Očevid su na mjestu nesreće uradili službenici Policijske uprave Mostar uz asistenciju službenika Policijske postaje Mostar - sjever.

Kopirati
Drag cursor here to close