Budva

Nova likvidacija u Crnoj Gori: Iz snajpera ubijen vlasnik puba

Vijesti / Crna Kronika | 27. 10. 2015. u 22:09 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hicima iz vatrenog oružja u Budvi je ubijen vlasnik "Old fishermans puba" Goran Đuričković, priopćila je crnogorska policija. Kako je javila RTCG, iz Uprave policije priopćili su da je došlo do upotrebe vatrenog oružja i da je stradao Đuričković.

Iz policije je još priopćeno da se poduzimaju dalje radnje radi identificiranja počinitelja i da je očevid u tijeku.

Poznati budvanski ugostitelj je, kako navode crnogorski mediji, po svemu sudeći, ubijen pucnjem iz snajpera u bašti svog lokala, u gradskom parku, nedaleko od budvanskog Starog grada.

Prema neslužbenim informacijama, u njega je pucano nakon što je ustao od stola u otvorenoj bašti i zakoračio prema marini.

“Čula su se tri pucnja, a onda je Đuričković pao u more... Prijatelji su ga izvukli i tada je valjda već bio mrtav”, kazao je jedan od očevidaca za Vijesti.me.

Đuričković je navodno krenuo da “protegne noge” obližnjim šetalištem, jer je dugo sjedio sa prijateljima i osobnim osiguranjem.

Tek što je zakoračio, odjeknuli su pucnjevi...

Tri čahure nađene su na kuli zidina Starog grada u Budvi iznad zvona, odnosno oko 50-ak metara zračne linije od mjesta na kome je stajao ubijeni.

Snajperista je, prema neslužbenim informacijama, bio je pritajen u staroj puškarnici, gdje je mogao da se sakrije, ali i odakle mu se pružao odličan pogled na lokal.  

Sugovornik “Vijesti” blizak istrazi rekao je da čahure odgovaraju kalibru metka 7,9.

Đuričković je navodno bio meta i kada je ubijen njegov prijatelj i poslovni suradnik Saša Marković 17. travnja, prenosi B92.

Iz neslužbenih policijskih izvora više puta je priopćeno da je ta, ali i mnoge druge likvidacije u regiji povezana sa ratom narko klanova, a u vezi sa nestankom više stotina kilograma kokaina u Španjolskoj, navode crnogorski mediji.

Kopirati
Drag cursor here to close