Hercegovac u Vojkovićima

Novi incident u zatvoru: Matković se pokušao ubosti olovkom u vrat

Kako je Raportu pojašnjeno Matković se olovkom pokušao ubost u vrat, ali nije bilo težih ozljeda. Odmah mu je ukazana liječnička pomoć.
Vijesti / Crna Kronika | 17. 01. 2023. u 14:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nova drama odvila se u Državnom zatvoru u Vojkovićima. Naime, kako nam je rečeno Milan Matković se ponovo pokušao ozlijediti. Ovog puta ni manje ni više nego olovkom.

Kako je Raportu pojašnjeno Matković se olovkom pokušao ubost u vrat, ali nije bilo težih ozljeda. Odmah mu je ukazana liječnička pomoć. Nalazi se u stacionaru.

Narkobos iz Trebinja je na ovaj način htio da izbjegne ispitivanje tužitelja.

Podsjetimo, Milan Matković, kao i još neke osobe koje su uhićene po nalogu Tužiteljstva Bosne i Hercegovine zbog trgovine narkoticima, a koje se trenutno nalaze u pritvoru u Državnom zatvoru u Vojkovićima, nedavno su stupili u štrajk. Također, Matković je sam sebi nedavno zašio usta.

Podsjetimo, Milan Matković je uhićen u srpnju u Trebinju prošle godine, a dovodi se u vezu s međunarodnim krijumčarenjem velikih količina kokaina, pripremama likvidacija, kao i s drugim krivičnim djelima u BiH, zemljama regije, Europske unije i u prekooceanskim zemljama.

Pripadnici SIPA-e su s Matkovićem uhitili još i Vasilija Stjepića, Mitra Blagojevića, Miroslava Čaliju i Dražena Šinikovića.

Tužiteljstvo Bosne i Hercegovine je za Matkovića navelo da se protiv njega vodi više krivičnih postupaka u različitim državama.

Njega i njegovu grupu razotkrile su komunikacije kroz Sky i Anom aplikacije, a akciju vodi Tužiteljstvo BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close