Crna magija

Obećavali da će mu vračanjem riješiti emotivne probleme, pa ostao bez novca

Dvije osobe se sumnjiče da su, tijekom ožujka i travnja prošle godine, putem naloga "Crna magija" na društvenoj mreži Facebook
Vijesti / Crna Kronika | 08. 06. 2024. u 19:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova, Uprave za tehniku Službe za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, u suradnji s Posebnim odelom za VTK Višeg javnog tužiteljstva u Beogradu, uhitili su tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile kazneno djelo prevara i doveli u zabludu jednog muškarca iz Vršca, da će mu vračanjem riješiti emotivne probleme.

Uhićeni su Š. M. (58) iz Novog Sada, B. R. (36) iz Bačke Palanke i B. V. (29) iz Futoga, dok će protiv pedesetjednogodišnja žene biti podnijeta krivična prijava u redovnom postupku za isto kazneno djelo, navodi se u priopćenju MUP-a.

Oni se sumnjiče da su, tijekom ožujka i travnja prošle godine, putem naloga "Crna magija" na društvenoj mreži Facebook, doveli i održavali u zabludi jednog muškarca iz Vršca, da će mu "vračanjem" riješiti emotivne probleme.

Od njega su, kako se sumnja, tražili da im uplati 1.794.000 dinara, što je oštećeni muškarac učinio. Š. M, B. R. i B. V. privedeni su nadležnom tužiteljstvu. Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva građane koji su u prethodnom periodu oštećeni na sličan način da to prijave na telefon 011/2743-814 ili na email adresu vtk@mup.gov.rs, prenosi Tanjug.

Kopirati
Drag cursor here to close