Vojvodina

Obiteljska tragedija: Ubio šest osoba, a onda i sebe

Vijesti / Crna Kronika | 17. 05. 2015. u 13:07 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U mjestu Martonoš kod Kanjiže u Vojvodini došlo je do velike tragedije u kojoj je život izgubilo sedam osoba, priopćila je policija. Do tragedije je došlo zbog narušenih obiteljskih odnosa, saznaje Blic.

Svekar Rade Š. (55) je iz lovačke puške ubio nevjestu Nataliju Bajtai (25) i njene roditelje Šandora (52) i Karolinu Bajtai (43) dan poslije svadbe. Kako piše 'Kurir', Rade Šefer nije odobravao svadbu svog sina, a u pijanom stanju je ubio i svoju suprugu Rozu Šefer (47), koja je podržavala brak.

U ovom nemilom događaju stradali su roditelji supruge, J. T. (74) i B. T. (68). Rade Šefer se nakon počinjenih ubojstava i sam ubio. Ubijene osobe bile su životne dobi od 25 do 74 godina, prenosi B92.

Ova tragedija je podsjetila na onu koja se dogodila 2013. godine, kada je Ljubiša Bogdanović u selu Velika Ivanča kod Mladenovca ubio 13 ljudi, a potom pokušao da ubije svoju suprugu i izvrši samoubojstvo. Bogdanović je tada ubio šest muškaraca, šest žena i dvogodišnjeg dječaka, a potom je pokušao ubiti suprugu i sebe.

Do tragedije u kojoj je stradalo sedmoro osoba došlo je u selima Martonoš i Orom, a ubojica je usmrtio svoju suprugu, nevjestu i njihove roditelje.

Kako javlja reporter B92, R.Š. je jutro poslije svadbe koja je organizirana u Martonošu u tom selu hicima iz lovačke puške ubio nevjestu, bivšu suprugu i njene roditelje.

Potom je otišao u selo Orom, koje je udaljeno nekih tridesetak kilometara od Martonoša i tu je ubio roditelje svoje nevjeste, a potom izvršio samoubojstvo.

 

Kopirati
Drag cursor here to close