“Jesi li sa mnom?”

Optužena da je ubila muža, pa napisala knjigu za djecu o suočavanju s njegovom smrću

Poslije muževe smrti majka troje djece je sama izdala knjigu za djecu pod naslovom “Jesi li sa mnom?”
Vijesti / Crna Kronika | 19. 08. 2023. u 18:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tužitelji neće tražiti smrtnu kaznu za jednu majku iz američke države Juta koja je napisala knjigu za djecu o suočavanju s tugom poslije smrti svog muža, a optužena je da ga je otrovala.

Tužitelji kažu da je Kouri Richins (33) otrovala Erica Richinsa (39) tako što je ubacila pet puta veću, smrtonosnu dozu fentanila u koktel kojeg mu je napravila prošle godine, prenosi N1.

Nakon smrti izdala knjigu

Poslije muževe smrti, ta majka troje djece je sama izdala knjigu za djecu pod naslovom “Jesi li sa mnom?” o jednom pokojnom ocu s anđeoskim krilima koji bdi nad svojim sinovima. Knjigu je promovirala na televiziji i radiju, opisujući je kao način da se pomogne djeci koja tuguju zbog gubitka voljene osobe.

Tužitelji su odlučili da ne traže smrtnu kaznu poslije razgovora s ocem žrtve i njegove dvije sestre, navodi se u podnesku sudu.

Poslije lipanjskog saslušanja na kojem je snaha nazvala Kouri Richins “očajnom, pohlepnom i izuzetno manipulativnom“, sudac je naložio da ostane u zatvoru do suđenja.

Tužitelji kažu da je Richins dugo planirala ubiti svog muža, sklapajući financijske aranžmane i kupujući lijekove nađene u tijelu poslije njegove smrti u ožujku 2022.

Odvjetnici optužene ističu da je svjedokinja, domaćica koja tvrdi da je Richins prodala lijek, imala motiv da laže jer je i sama optužena zbog droge.

 
Kopirati
Drag cursor here to close