Ponovno saslušan

Osumnjičeni za ubojstvo malene Danke Ilić ostao pri prvom datom iskazu

On je ostao pri svom prvom iskazu datom početkom lipnja, odnosno kako je kobnog dana bio u Banjskom polju u okolini Bora, kao i to da nije video Danku Ilić, a potom ju udario službenim automobilom.
Vijesti / Crna Kronika | 19. 06. 2024. u 18:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srđan Janković, jedan od dvojice osumnjičenih za ubojstvo malene Danke Ilić u Banjskom polju, danas je ponovno saslušan u Višem javnom tužiteljstvu u Zaječaru, prenosi Nova.rs.

On je ipak ostao pri svom prvom iskazu datom početkom lipnja, odnosno kako je kobnog dana bio u Banjskom polju u okolini Bora, kao i to da nije video Danku Ilić, a potom ju udario službenim automobilom.

Okolnosti kretanja

Janković je danas odgovarao na dodatna pitanja postupajućeg tužitelja na okolnosti kretanja kobnog dana u ovom selu.

On je u tužiteljstvu detaljnije objašnjavao kretanje kobnog dana, točnije sve ono što je tužitelju bilo nejasno nakon prvog saslušanja.

"On je objasnio i tijek kretanja nakon što je navodno Danka udarena, odnosno objasnio kako je razlog zadržavanja pored deponije na Starobanjskom putu taj što je morao obaviti telefonski razgovor", navodi izvor portala Nova.rs.

Bio u selu kod Bora

Podsjetimo, kako je na prethodnom saslušanju početkom lipnja ove godine, Janković potvrdio kako je kobnog dana bio u tom selu u okolini Bora s kolegom iz JKP "Vodovod" Dejanom Dragijevićem, ali i negirao kako su njih dvojica tog dana vidjeli Danku Ilić, kao i da su je udarili službenim vozilom.

Međutim, ono što je ostalo nezapaženo jesu i tvrdnje osumnjičenog Jankovića kako mu je iskaz u policiji iznuđen, zbog čega je Više javno tužiteljstvo u Zaječaru formiralo predmet.

Kopirati
Drag cursor here to close