Užas u susjedstvu

Oteli su ga, zavezali za radijator i mučili: Oslobodio se pa pao s 27. kata

Policija sumnja da su četvorica otmičara Beograđanina prvo zlostavljala u jednoj vikendici na Fruškoj gori, a potom i u jednom stanu na Konjarniku u Beogradu.
Vijesti / Crna Kronika | 29. 07. 2024. u 13:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muškarca iz Beograda zbog dugova su oteli reketari, držali su ga zatočenog dva dana i tukli.

Kada se uspio osloboditi i pokušao pobjeći, pao je s 27. kata zgrade i poginuo, prenosi Dnevnik.hr

Policija sumnja da su četvorica otmičara Beograđanina prvo zlostavljala u jednoj vikendici na Fruškoj gori, a potom i u jednom stanu na Konjarniku u Beogradu, gdje su ga zavezali za radijator i tukli nogama i rukama po glavi i tijelu.

U jednom trenutku muškarac se uspio osloboditi, a zatim je pokušao pobjeći iz stana na 27. katu preko terase te je tijekom bijega pao na beton ispred zgrade i preminuo na licu mjesta, piše Blic.

Osumnjičeni su nakon toga jedan po jedan napustili stan, a za sobom su pokupili smeće, opuške, plastične vezice i škare, odnosno sve što su koristili prilikom otmice.

Jedan svjedok za Alo! ispričao da je scena bila užasna.

"Čuo se jak prasak oko 2 u noći, mislili smo da je neki sudar. Kada smo izišli van, saznali smo da je muškarac skočio sa nebodera 2. Bio je potpuno gol", ispričao je.

Više javno tužiteljstvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv četvorice osumnjičenih za otmicu muškarca kojeg su držali zatočenog od 25. do 26. srpnja.

Osumnjičeni B. A. branio se šutnjom, dok su preostala trojica osumnjičenih u bijegu.

Kopirati
Drag cursor here to close