Krađe i paljevina

Otuđena i zapaljena četiri vozila: S dva Golfa izvršena krađa u tržnom centru

Vijesti / Crna Kronika | 04. 12. 2014. u 14:04 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu oko 09 sati Policijskoj postaji Bugojno je prijavljena teška krađa motornog vozila marke 'VW Golf II', bh. registarskih oznaka, koje je bilo parkirano ispred obiteljskog doma, koji se nalazi u mjestu Glavice, općina Bugojno.

Poduzete su mjere traganja za vozilom koje je pronađeno zapaljeno u mjestu Potrlica, općina Gornji Vakuf. Očevid su obavili službenici Odjela kriminilastičke policije Policijske uprave Bugojno.

Istog dana oko 23:45 sati Policijskoj postaji Bugojno je prijavljena teška krađa motornog vozila marke 'Audi 80', bh. registarskih oznaka, koje je bilo parkirano ispred obiteljskog doma, koji se nalazi u mjestu Glavice, općina Bugojno.

Poduzete su mjere traganja za vozilom koje je 04.12.2014. godine pronađeno zapaljeno u mjestu Krčevine, općina Vitez. Očevid su obavili službenici Odjela kriminilastičke policije Policijske uprave Bugojno.

Također u srijedu oko 19 sati Policijskoj postaji Gornji Vakuf je prijavljeno razbojništvo, počinjeno u TC 'Best', koji se nalazi u ulici Vrbaska u Gornjem Vakufu. Dvije nepoznate maskirane osobe su uz prijetnju pištolja otuđili tri kase, u kojima se nalazio određeni iznos novca, nakon čega su se vozilom marke 'VW Golf II', bh. registarskih oznaka (čija je krađa prijavljena tog dana oko 09 sati) u kojemu ih je čekala treća osoba uputili u nepoznatom smjeru.

Poduzete su mjere blokade i pretrage terena kao i pojačanih mjera kontrole vozila i vozača. Provjerom je utvrđeno da je navedeno vozilo otuđeno na području Bugojna, a pronađeno je zapaljeno na području Gornjeg Vakufa, kao i vozilo marke VW Golf II, bh. registarskih oznaka koje je otuđeno na području Busovače. Oba vozila se dovode u vezu počinjenja razbojništva u TC 'Best' u Gornjem Vakufu.

Očevid su obavili službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Bugojno. Istraga je u tijeku, navedeno je u priopćenju MUP-a SBŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close