Prijelom kosti

Ozlijeđeni iz prometne nesreće kod Salakovca pušten na kućno liječenje

Muškarac koji je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se danas dogodila u mjestu Salakovac pušten je na kućno liječenje. Potvrđeno je to za Bljesak iz Sveučilišne kliničke bolnice Mostar u ponedjeljak popodne.
Vijesti / Crna Kronika | 10. 06. 2024. u 13:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muškarac M.G. (1988.) iz Mostara koji se nalazio u vozilu VW Passat zadobio je teške tjelesne ozljede u prometnoj nesreći koja se dogodila danas u Salakovcu. Za naš portal su iz SKB Mostar kazali kako se radi o teškoj tjelesnoj ozljedi (prijelom kosti) koja nije opasna po život, te da je 
M.G. otpušten na kućno liječenje.

Inače, iz Oružanih snaga je priopćeno kako su unesrećenom vodnik Asmir Tufekčija i kaplar Eldin Boloban pružili pomoć nakon prometne nesreće.

Nesreća se dogodila na dionici puta između Mostara i Jablanice, kada su se sudarili kamion i dva automobila, a pripadnici 4. pbr Artiljerijskog bataljona Livač u Mostaru odmah su pritekli u pomoć ozlijeđenom vozaču, te su pozvali policiju i vatrogasce, priopćeno je iz OSBiH. 
 
Kako je kazao Boloban, bez razmišljanja su krenuli prema unesrećenima kako bi im pružili pomoć. ''Prišli smo kada smo vidjeli da se u jednom od automobila nalazi osoba koja daje znakove života, a nažalost druga osoba nije davala znakove života. Odlučili smo da pomognemo unesrećenom vozaču i pružili smo mu prvu pomoć. Izvukli smo ga iz vozila, dali mu vodu, umili i svezali mu rame. Poslije su ga odvezli u mostarsku bolnicu, kako su nam kazali nije životno ugrožen'', kazao je Boloban. 

BIHAMK je objavio kako je završen očevid teške prometne nezgode i pušten je promet u mjestu Salakovac, na dionici magistralnog puta Jablanica-Mostar.
 
Vozači i dalje  prijavljuju duge kolone vozila na toj dionici, posebno na lokalitetu Potoka. Molimo sve one koji planiraju korisiti tu cestu danas, da, do potpune normalizacije saobraćaja, koriste druge pravce ili imaju još malo strpljenja.
Kopirati
Drag cursor here to close