Akcija

Petak navečer u Jablanici - Jedan 'pao' s marihuanom, dvojica sa speedom

Tri osobe lišene su slobode u petak navečer u Jablanici, jedna je uhićena s marihuanom, a dvije su uhićene na benzinskoj crpki sa speedom.
Vijesti / Crna Kronika | 12. 08. 2024. u 11:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri osobe lišene su slobode u petak navečer u Jablanici. Kako se navodi u Biltenu Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije  09.08.2024. godine oko 21.40 sati patrola policije PS Jablanica zajedno sa Odjelom kriminalističke policije policijske uprave su zatekli H.S.(1968.) iz Jablanice koji je tom prigodom djelatnicima policije predao jedan džoint i manju količinu zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana.

Izvršen je i pretres kuće koju osoba koristi i tom prigodom je pronađena manja količina zeljaste tvari i nekoliko sjemenki iste.

S ovim slučajem je upoznat tužitelj i izvršena kriminalistička obrada.

Malo kasnije iste večeri, oko 23, 35 sati patrola policije PS Jablanica je na benzinskoj crpki ''Energopetrol'' u Ulici 1. Mart  u Jablanici je zatekla osobu C.E. (1982.) iz Jablanice koji je tom prigodom djelatnicima policije dragovoljno predao jednu pvc foliju sa većom neutvrđenom količinom praškaste tvari, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu speed.

Osoba je lišena slobode i zadržana radi kriminalističke obrade, a o svemu je upoznat tužitelj.

Također , na navedenoj crpki , djelatnici policije su zatekli i osobu K.O. (1989.) iz Jablanice koji je dragovoljno predao jednu pvc foliju sa većom količinom praškaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu speed. I ova osoba je lišena slobode i bit će predmet kriminalističke obrade.

Kopirati
Drag cursor here to close