Sudar s kamionom

Poginuli muškarac kod Čapljine bio je dužnosnik u Općini Zenica

Vijesti / Crna Kronika | 17. 09. 2016. u 19:46 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na cesti između Čapljine i Ljubuškog u subotu ujutro dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je poginuo bračni par iz Zenice. Njihov automobil Peugeot se sudario sa teretnim vozilom.

U ovoj prometnoj nesreći smrtno su stradali Zlatko (1939.) i Dubravka (1943.) Bučec. Kako navodi Zenicablog, Zlatko je bio dugogodišnji dužnosnik Općine Zenica gdje je obavljao visoke dužnosti, a mirovinu je dočekao kao zamjenik direktora Kazneno-popravnog zavoda Zenica. Dubravke se mnogi Zeničani sjećaju kao izuzetno vedre i pozitivne osobe.

"Obitelji, rodbini i prijateljima stradalog bračnog para izražavam žaljenje i sućut u ime Grada i svoje osobno ime. Jedno vrijeme sam radio i surađivao sa pokojnim Zlatkom, bio je veoma dobar čovjek i vrhunski ekonomista", kazao je za Zenicablog v.d. gradonačelnika Zenice Selver Keleštura.

Prema prvim informacijama, do nesreće je vjerojatno došlo kada je putnički automobil, koji se kretao iz smjera Čapljine, iz za sada neutvrđenih razloga prešao u suprotni kolnički trak, te se izravno sudario sa teretnim vozilom koji je dolazio iz suprotnog smjera.

Radi vještačenja, automobil je izuzet u krug PU Čapljina, dok će se nad tijelima stradalih obaviti obdukcija.

Kopirati
Drag cursor here to close