Turbe

Pokušali ukrasti bankomat, pa zapalili džip

Vijesti / Crna Kronika | 07. 11. 2014. u 09:21 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak u 22:30 sati došlo je do aktiviranja alarma na bankomatu poslovnice UniCredit banke ATM Turbe koji je smješten u Bosanskoj ulici br. 70, općina Turbe, navodi se u priopćenju iz agencije DSC.

Dolaskom na mjesto događaja i pregledom objekta ustanovljeno je da je izvršen pokušaj provale, točnije nepoznate osobe su razbili portale, okrenuli kameru da ne snima bankomat i pokušali je onesposobiti.

Sajlom je zakačen bankomat i na taj način su ga pokušali izvući iz ležišta i odnijeti. Zahvaljujući zajedničkoj akciji i brzoj reakciji interventnih ekipa i pripadnika policije, spriječena je veća materijalna šteta.

Službenici PS Turbe poduzeli su sve zakonom predviđene mjere za pronalazak počinitelja, priopćeno je iz DSC agencije.

Prema policijskom izvješću, za sada, nepoznate osobe su za pokušaj krađe bankomata koristile terensko vozilo Nisan Patrol koje je nakon neuspješnog posla pronađeno zapaljeno na regionalnoj cesti R-413.

Intervenirali su pripadnici vatrogasne jedinice Travnik, koji su ugasili požar. Očevidom na mjestu događaja, koji vrše službenici krim. policije PU Travnik konstatirano je da su nepoznati izvršitelji razbili staklo na poslovnici banke, te bankomat svezali sajlom i pokušali ga izvući iz ležišta terenskim vozilom. U toj namjeri izvršitelji nisu uspjeli zbog pucanja sajle, nakon čega su se udaljili u nepoznatom smjeru, stoji u izvješću MUP-a SBŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close