Nedozvoljena trgovina

Policija oduzela duhan i cigarete

Vijesti / Crna Kronika | 05. 11. 2015. u 16:24 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U akciji "Tobacco" policijski službenici u Novom Gradu zaplijenili su cigarete i rezani duhan, priopćeno je danas iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Prijedor.

U pretresu trgovine u Ulici Gavrila Principa u Novom Gradu nađeno je 3,5 kilograma rezanog duhana, 44 kutije cigareta "monte" sa akciznim markicama Crne Gore, 41 kutija cigareta "black mount" i osam kutija cigareta "eve slims" bez akciznih markica, te pet kutija cigareta "ronhill" sa akciznim markicama Hrvatske.

Vlasnik trgovine čiji su inicijali M.S. (51) iz Novog Grada uhićen je radi kriminalističke obrade, a pronađena roba poslužit će kao dokaz u kaznenom postupku.

Dežurni tužitelj Tužiteljstva BiH naložio je da se, nakon kompletiranja predmeta u redovnoj proceduri, dostavi izvještaj protiv osobe M.S. za kazneno djelo 'Nedozvoljen promet akciznim proizvodima', a da se osumnjičeni nakon završene kriminalističke obrade pusti na slobodu.

Policija je danas i jučer u okviru akcije "Tobacco" po naredbi Suda BiH pretresla samostalne trgovinske radnje na više lokacija na području općine Novi Grad, prenosi Srna.

Kopirati
Drag cursor here to close