Istraga i potraga

Policija traga za ubojicom 47-godišnjaka

Vijesti / Crna Kronika | 30. 10. 2015. u 16:28 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Istražni timovi policije MUP-a Zeničko-dobojske županije, u suradnji s dežurnim županijskim tužiteljem, proširili su istražne aktivnosti na pronalasku osobe koja je 29. listopada ubila Husu Kadrića (47) iz Visokog.

Prema službenom navodu policije za sada traga za osobom koja je vatrenim oružjem nanijela teške tjelesne ozljede opasne po život usljed kojih je, teško ranjeni Kadrić podlegao u Kantonalnoj bolnici Zenica.

Pucnjava se dogodila prije ponoći u ugostiteljskom objektu "Fast food" vlasništvo A.Č., u naselju Dobrinje kod Visokog. Odmah nakon dojave o vatrenom incidentu dežurne ekipe policije i medicinske pomoći Doma zdravlja stigle su na mjesto događaja i teško ranjenog Kadrića transportirali u zeničku bolnicu. Nažalost, njegove ozljede su bile teške prirode i nije preživio.

Službenici policije MUP-a ZDŽ obavili su očevidne radnje na mjestu događaja, a dežurni tužitelj je, u skladu sa zakonskim ovlaštenjima, zatražio proširenje istrage i obdukciju tijela nastradale osobe. Policija je nastavila s pojačanim mjerama i aktivnostima na lociranju i privođenju izvršitelja ovog kaznenog djela.

Kopirati
Drag cursor here to close