Istraga u tijeku

Privedena jedna osoba zbog ubojstva žene u Tuzli

Vijesti / Crna Kronika | 10. 11. 2015. u 12:07 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministarstvo unutarnjih poslova TŽ je u utorak, uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu, u nadležnost Tužiteljstva Tuzlanske županije predalo 51-godišnjeg M.G. iz Tuzle koji je osumnjičen da je počinio ubojstvo Marice Grgić (58) tijekom noći između 7. i 8. studenog 2015. godine u stanu u tuzlanskom naselju Miladije.

Po nalogu Tužiteljstva i uz naredbu Županijskog suda Tuzla u ponedjeljak je izvršen pretres stana osumnjičenog, kada je i lišen slobode. Prilikom pretresa su pronađeni određeni predmeti koji će biti vještačeni.

Postupajući tužitelj je izdao naredbe za potrebna vještačenja i istražne radnje koje su u tijeku. Obdukcijom tijela preminule je utvrđeno da je smrt nastupila od posljedica većeg broja udaraca, najvjerojatnije zadatih tupim predmetom u predjelu glave.

Nakon što se obave potrebna vještačenja, osumnjičeni će biti ispitan, te će tužitelj odlučiti hoće li staviti prijedlog za određivanje pritvora Županijskom sudu Tuzla. Tužiteljstvo i MUP TŽ provode niz istražnih radnji kako bi se utvrdile sve okolnosti vezane za ubojstvo, navodi se u priopćenju iz Tužiteljstva.

Kopirati
Drag cursor here to close