Zenica

Privedeno dvoje osumnjičenih za monstruozno ubojstvo Zeničanke

Vijesti / Crna Kronika | 04. 04. 2016. u 23:28 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici MUP-a ZDŽ priveli su u ponedjeljak navečer nakratko u Tužiteljstvo Zeničko-dobojske županije osumnjičene za ubojstvo i pomaganje u ubojstvu 46-godišnje Fuade Mahmić iz Plahovića kod Zenice.

Privedeni su T.O. iz Kaknja i M.M. iz Zenice. Monstruozan zločin se dogodio u samom selu Plahovići kod Zenice, gdje je Fuada živjela. Njeno tijelo je potom, vezanih ruku i nogu, dovezeno i bačeno blizu obale rijeke Bosne, između naselja Kanal i Blatuša u Zenici, saznaje Zenicablog.

Četrdesetšestogodišnja žena je, pokazali su tragovi, ubijena nožem, a istražitelji navode i da povod za ubojstvo nije bilo razbojništvo i pljačka, kako su danas navodili neki mediji, nego isključivo ljubomora.

Naime, Fuada je insistirala da prekine vezu sa ovim Kakanjcem, koji navodno odranije ima dvoje djece. Također, kako saznaje Zenicablog, za umiješanost u smrt ove Zeničanke se sumnjiči još najmanje jedna osoba, rođak osumnjičenog, koji je navodno uhićen. Nije precizirano tko se tereti za koje kazneno djelo.

Od izvora među istražiteljima saznaje se da su ubijenoj bile zamotane ruke, noge, lice, a prije napada je ona 'goste' primila u kuću. Sigurno je i da je pružala otpor, jer je obdukcijom utvrđeno da je ubijena nakon pružanja otpora.

Ovaj teški zločin ispituje više timova MUP-a ZDŽ. Prema saznanjima tog portala, obdukciju je obavio dr. Zdenko Cihlarž, koji je preliminarni nalaz tijekom ponedjeljka dostavio Tužiteljstvu ZDŽ. U nalazu se navodi da je Fuada ubijena ubodima noža u predjelu vrata i tijela, te da ima niz ozljeda, očigledno usljed pružanja otpora jednom ili više napadača.

Kopirati
Drag cursor here to close