Proslavila se vulgarnom gestom

Producentica srbijanske televizije udarila djevojčicu na pješačkom prijelazu

Kako je potvrđeno, za volanom automobila nalazila se Nina Kovačević, producentica na srbijanskoj TV "Pink". Nezgoda se dogodila u jednoj od prometnijih beogradskih ulica kada je automobil udario devojčicu.
Vijesti / Crna Kronika | 27. 06. 2024. u 12:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sinoć oko 22 sata dogodila se prometna nezgoda u kojoj je teško ozlijeđena petnaestogodišnja djevojčica, dok je prelazila pješački prijelaz, priopćeno je sa Vojnomedicinske akademije (VMA), a prenosi Nova.rs.

Kako je potvrđeno, za upravljačem automobila nalazila se Nina Kovačević, producentica na srbijanskoj TV "Pink".

Nezgoda se dogodila u jednoj od prometnijih beogradskih ulica kada je automobil udario djevojčicu.

Njezino stanje je sada stabilno.

Podsjetimo, potpredsjednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić objavila je kako je zaposlenica na televiziji Pink, Nina Kovačević, udarila na pješačkom prelazu djevojčicu staru 15 godina i kako je u trenutku nesreće imala više od jednog promila alkohola u krvi.

Prema informacijama koje je tada objavila Marinika Tepić, liječnici su se borili za život djeteta, dok je Nina Kovačević tijekom noći zadržana na trežnjenju, piše Nova.rs.

Producentica TV "Pink", Nina Kovačević poznata je srpskoj javnost zbog vulgarnog prizora tijekom prosvjeda 2. srpnja 2023. godine.

Građani su se pojavili ispred zgrade televizije u vlasništvu Željka Mitrovića kako bi zatražili gašenje realityja Zadruga i oduzimanje nacionalne frekvencije Pinku.

Ona je tom prilikom okupljenima s balkona prkosno pokazala srednji prst.

Kopirati
Drag cursor here to close