Bit će vraćena majci

Pronađena djevojčica iz Bara za kojom je tragao Interpol

Majka, inače državljanka Amerike, je na krenula za Tiranu gdje je kćerka čeka, dok je otac djevojčice u bjegu
Vijesti / Crna Kronika | 15. 08. 2024. u 08:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šestogodišnja djevojčica, čiji je nestanak prijavljen u Baru, pronađena je i bit će vraćena majci.

Majka, inače državljanka Amerike, je na krenula za Tiranu gdje je kćerka čeka, dok je otac djevojčice u bjegu, javlja "Pobjeda.me".

Uprava policije je danas priopćila kako je postupajući po prijavi majke raspisala međunarodnu objavu preko NCB Interpola Podgorica, kojom se potražuje nestalo maloljetna osoba - djevojčica stara šest godina, s boravkom u Baru.

Podsjećamo, američka državljanka Tracy Shannon Lyn koja četvrtu godinu ima stalni boravak u Baru prijavila je danas policiji da je njenu maloljetnu kćerku Zynleea Ryan kidnapirao njen otac Thomas Hollenbeck.

''Majka djevojčice, T.Š., državljanka Sjedinjenih Američkih Država, s boravkom u Baru, je 13. kolovoza u kasnim večernjim satima, pristupila prostorijama Odjela sigurnosti Bar, i prijavila policiji da njen bivši suprug, otac djeteta,T.V.H., također državljanin Sjedinjenih Američkih Država, nije iste večeri, shodno presudi Osnovnog suda u Baru, kojom je utvrđeno vrijeme koje otac provodi s djetetom, vratio majci djevojčicu na dogovoreno mjesto i u dogovoreno vrijeme'', navodi se u priopćenju UP.

Policijski službenici su, kako se navodi, odmah po prijavi poduzeli koordinirane mjere i radnje iz svoje nadležnosti, među kojima je i odlazak na mjesto stanovanja lica T.V.H. kojom prilikom otac i djevojčica nijesu pronađeni na adresi.

''S događajem je upoznat dežurni tužitelj u Osnovnom državnom tužiteljstvu u Baru. Danas je prostorijama Odjela sigurnosti Bar, ponovo pristupila majka djeteta T.Š. kako bi policiji dala dodatna obavještenja u vezi s prvobitnom prijavom'', kaže se u priopćenju.

O navedenom događaju je upoznat NCB Interpol Podgorica koji koordinira i poduzima mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju lociranja lica, dok su sa prijavom događaja upoznati svi nacionalni centralni biroi Interpola.

Kopirati
Drag cursor here to close