U Mostaru

Pronađena djevojčica iz Konjica, muškarac lišen slobode

Policijska uprava Mostar u suradnji s drugim državnim sigurnosnim službama locirala je i lišila slobode osumnjičenog muškarca.
Vijesti / Crna Kronika | 03. 09. 2024. u 22:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na području Mostara pronađena je djevojčica koja je danas u popodnevnim satima nestala u okolici Konjica, a jedna muška osoba lišena je slobode, potvrđeno je za Bljesak.

Kako je rečeno iz MUP-a HNŽ, Policijska uprava Mostar u suradnji s drugim državnim sigurnosnim službama locirala je i lišila slobode osumnjičenog muškarca.

Djevojčica je pronađena živa u stanu, a intenzivna potraga trajala je više od 4 sata. Više informacija o događaju i potrazi se očekuje tijekom sutrašnjeg dana.

Nestanak četrnaestogodišnje djevojčice danas je u popodnevnim satima prijavila njezina baka. B.A. (1956.) navodeći kako je djevojčica otišla do trgovine u mjestu Čelebići te da se nije vratila kući.

Patrola Policijske uprave Konjic utvrdila da je T. N. (1995.) radnica u trgovačkoj radnji ''Amina'' u mjestu Čelebić vidjela kako maloljetna H.A.B. ulazi u vozilo marke Ford sive boje i odlazi u pravcu Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close