Krađe i provale

Provale u stan i podrum: Ukraden laptop, nakit, bicikl....

Vijesti / Crna Kronika | 07. 03. 2016. u 08:49 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za protekli vikend iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirana je 21 prijava: na području Mostara 13, na području Konjica tri, na području Čapljine tri, na području Čitluka jedna i na području Jablanice jedna prijava, navodi se iz MUP-a HNŽ.

U petak je Dž.S. u PS Mostar Centar prijavio provalu u stan u Ulici Bariše Smoljana. Ukraden je Appleov laptop, izvjesna količina novca i neutvrđena količina zlatnog nakita. Izvršen je očevid, i poduzete su potrebne mjere.

Istog dana je A.Z. u PS Mostar Centar prijavio provalu u podrumske prostorije u Zaliku, Lamela C. Ukraden je bicikl marke Ghost. Poduzete su potrebne mjere.

U petak, u 18:30 sati, u PS Konjic je prijavljeno da tri nepoznate osobe otuđuju artikle u TD Marketi, na Trgu državnosti u Konjicu. Patrola policije je na licu mjesta utvrdila da se radi o I.T. (1995.), A.T. (1990.) i E.M. (1990.), svi iz Hadžića.

Oni su otuđene predmete (paste za brijanje, gel za tuširanje i sl.) vratili na mjesto odakle su ih uzeli prije dolaska policije na lice mjesta. Poduzete su potrebne mjere, a s navedenim su upoznati krim. policija i nadležni tužitelj, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close