U protekla 24 sata

Salakovac: Pronađena bomba

Vijesti / Crna Kronika | 22. 02. 2016. u 08:08 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom protekla 24 sata na području Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) registrirano je pet kaznenih djela i jedna prometna nezgoda s materijalnom štetom.

Ozlijeđenih osoba nije bilo, priopćeno je iz Operativnog centra Civilne zaštite HNŽ-a.

U istom razdoblju Policijskoj postaji Sjever prijavljeno je kako je u mjestu Salakovac pronađeno neeksplodirano ubojito sredstvo (ručna bomba). O prijavi je obaviješten Menadžment tim Federalne uprave civilne zaštite.

Proteklog vikenda iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 18 prijava; na području Mostara 12, na području Konjica 2, na području Čapljine 2, na području Prozor-Rame 1 i na području Čitluka 1.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je 10 prekršaja. Na području Mostara 7, na području Prozor-Rame 1, na području Konjica 1 i na području Čapljine 1.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 8 prometnih nezgoda; na području Mostara 7 i na području Konjica 1. Jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozlijede, pet osoba ozlijede neutvrđenog stupnja, tri osobe lakše tjelesne ozlijede, navodi se u biltenu MUP-a HNŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close